Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Éjszakai természetfotók képes leírás - Természetfotó, természetfotózás.tlap.hu
részletek »

Éjszakai természetfotók - Természetfotó, természetfotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetfoto.tlap.hu » Éjszakai természetfotók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Csillagászati Képek

Csillagászati Képek

Csillagászati képgyűjtemény. Több mint ezer Csillagászati Fotó, a Naprendszer bolygóiról, Föld Fényképek, Csillagászat Képek, Galaxisok, Csillagok, Csillag Fotók. Dokumentáció a Csillagászati Objektumok azonosításához.

Csillagfotózás

Csillagfotózás

Mivel eljött a tavasz és szép idő van talán egyre többen és bártabban megyünk éjszaka fotózni. Sokan érdeklődtek a csillagfotózás iránt. Ehhez próbálunk kisebb útmutatást adni a felszereléstől a fotózáson és buktatóin át a digitális utómunkáig. Fogadjátok szeretettel!

Csillaghullás fényképezése

Csillaghullás fényképezése

A meteorfényképezés nem egy nehéz műfaj, gyakorlatilag egy hosszú-expós éjszakai fényképezés. A lényegi különbség, hogy itt az eget fényképezzük. A digitális és filmes technikával is megoldható a feladat, de mi csak a digitális részére térünk ki...

Galaxisok, csillagok  és csillagködök

Galaxisok, csillagok és csillagködök

Galaxisok, csillagok és csillagködök - Lushpix. A Fotosearch segítségével pillanatok alatt rátalálhatsz a megfelelő képre! Keresőnkkel 6.200.000 jogdíjmentes fotó, 95.000 filmanyag, digitális videoklip, vector alapú clip art kép, clip art kép, háttérgrafika, orvosi illusztráció és térkép közül válaszhatsz..

Gyönyörű tűzijáték fotók

Gyönyörű tűzijáték fotók

Az év végi kavalkád, karácsonyi és szilveszteri hangulat megkoronázása nem is történhetne mással, mint egy jó nagy tűzijátékkal. Az éj leple alatt lejátszódó szín és fényáradatot, minden ember csodálattal nézi és nem felejti el soha. A tűzijátékokat fényképezni viszont nem egyszerű.

Hogyan fényképezzünk sarki fényt? (angol)

Hogyan fényképezzünk sarki fényt? (angol)

Hogyan fényképezzünk sarki fényt? Hazánkban ugyan ritkaság, de északi országokban lehet rá lehetőségünk, főleg tavasszal és ősszel. Részletes leírás, fényképek, észlelési ajánlat (figyeljük a napfolttevékenységet).

Tűzijátékok fényképezése

Tűzijátékok fényképezése

Előbb utóbb minden fotós elérkezik ahhoz a feladathoz, hogy tűzijátékot fényképezzen. A téma hálás, hiszen szép színek és érdekes formák kavalkádja szikrázik a levegőben, és általában nem csak egy pár perces eseményről van szó, azaz többször is próbálkozhatunk, többféle képkivágással, fókusztávval.

Vegyes villámképek

Vegyes villámképek

A MetNet amatőr meteorológiai honlap felhasználói által készített és feltöltött villámfotók időrendben. Mivel sok kép van, ezért érdemes a lehető legnagyobbra állítani az egy oldalon megjelenő fényképek számát.

Villámfotózás

Villámfotózás

Mindenki, aki látott már látványos villámképeket, biztos megpróbálkozott hasonló elkészítésével. Ez azonban nem olyan egyszerű, igényel némi hozzáértést. Alapvetően éjszaka érdemes próbálkozni, távoli zivatarok lefényképezésével. Azért arra figyeljünk, hogy ne érjen szabad ég alatt az érkező zivatar, veszélyes lehet túl sokáig kinn maradni.

Tuti menü