Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számítógépes képfeldolgozás képes leírás - Természetfotó, természetfotózás.tlap.hu
részletek »

Számítógépes képfeldolgozás - Természetfotó, természetfotózás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetfoto.tlap.hu » Számítógépes képfeldolgozás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Fekete-fehér, kontrasztos képek

Fekete-fehér, kontrasztos képek

A Photoshop is rendelkezik több lehetőséggel melyekkel egy kattintással fekete-fehérré alakíthatjuk a fotót, hasonlóan a fényképezőgép belső szoftveréhez. A különböző színcsatornák szűrésével azonban sokkal jobb eredményt érhetünk el, mely drámai módon megváltoztatja képünk hangulatát.

Gimp tippek fotózáshoz

Gimp tippek fotózáshoz

Hasznos és ingyenes tippek, leírások, effektek, letöltések, fotó tunninghoz GIMP rajzoló programmal. Fotó részleteinek eltüntetése, kiégés korrigálása. A kép részletekkel vagy mintával történő festéssel Gimp funkciónak a segítségével, eltüntetjük a fotóról az oda nem illő részleteket.

HDR avagy, ha kevés egy expozíció toldd meg

HDR avagy, ha kevés egy expozíció toldd meg

Minden bizonnyal előfordult már, hogy a legnagyobb odafigyelés mellett sem sikerült tökéletesen kiexponálnod egy témát. Olyan fényviszonyok vagy helyzet elé kerültél fotózás közben, amit még a mai korszerű digitális gépek sem tudtak megoldani.

HDR képek (angol)

HDR képek (angol)

Válogatott HDR képeket láthatunk az alábbi oldalon. Némelyik eléggé elrugaszkodott a valóságtól, de a többsége jól néz ki, bár egy kicsit hihetetlenek. Le lehet őket tölteni háttérképnek, nagy méretben.

Ingyenes panorámakészítő szoftver

Ingyenes panorámakészítő szoftver

Ingyenes panorámakészítő szoftver. Számos nyelven, így magyarul is elérhető. Vannak a honlapon tutorialok: hogyan készítsünk panorámaképet, akár többsorosat, akár különböző fényképezővel készült képeket is összeilleszt a leírás szerint.

Photoshop tippek

Photoshop tippek

Photoshop Tipp cikkek: Zavaró képelem eltávolítása - Mindig azok a belógó kábelek! Víztükör hatás - Becsapjuk magunkat és mindenkit egy utólag telepített műtó segítségével. Egyenes horizont - Képünk oldalra dől, mi azonban nem esünk kétségbe, hiszen egyszerű és pontos az ellenszer. Fekete-fehér - Színtelenítés pofonegyszerűen. Ée még rengetg trükk amit ezen az oldalon találhatunk.

Tuti menü